Search
Close this search box.

FRANKLIN OFFSHORE

Franklin Offshore Europe BV

Locatie: Rotterdam
Jaar: 2018
Status: Afgerond
Type: Vastgoed

Franklin Offshore Europe BV is een innoverende ontwerper, producent en inspecteur van vele verschillende soorten kabels. In de historische onderzeebootloods op het voormalige RDM terrein hebben zij hun productie gevestigd.

Geïnspireerd op de historische sfeer, helemaal passend bij het gebouw hebben wij de bewegwijzering ontwikkeld. Als verwelkoming hebben we boven de entree de naam Franklin geplaatst. Geheel uitgevoerd in oude stijl. Geperforeerd staal dat we eerst hebben laten roesten met aan de binnenzijde neon verlichting. Het verroeste staal hebben we ook gebruikt voor de toileticonen. In de vergaderzaal hebben wij een groot akoestiek doek met historisch beeld gemonteerd van 5 m hoog x 20 m breed.

Om ervoor te zorgen dat het gebouw voor de scheepvaart vanaf grote afstand goed zichtbaar is, hebben we Franklin uitgevoerd in grote witte verlichte letters van maar liefst 40 meter lang!

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op