Search
Close this search box.

OVER ONS

Wij kijken door de ogen van de gebruikers, analyseren de informatiebehoeften die gebouwen en terreinen bij hen oproepen en vertalen dit naar heldere aanwijzingen. Dit doen we in ontwerpen die de esthetiek van de architectuur of het gebied bekrachtigen en die recht doen aan de wensen van onze opdrachtgevers en zijn stakeholders. Elk voorstel is dan ook uniek maatwerk dat in vorm en materiaalkeuze dienstbaar is aan het totaal. En elke uitvoering is het trotse resultaat van een collegiale samenwerking!

ReadMe Team

Na ruim veertien jaar heeft ReadMe een stevige positie in de wayfinding markt gecreëerd. Met een vertrouwd en vast team aan specialisten zorgen wij dagelijks voor een creatieve invulling van de bewegwijzering. Net even anders dan anders. Maatwerk. Ieder team lid levert een waardevolle bijdrage aan het realiseren hiervan.

Wat kunt u verwachten van een samenwerking met ReadMe? Warme, persoonlijke en open communicatie, zodat we samen het beste resultaat kunnen neerzetten. Heeft u nog vragen? Of wilt u een project met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen u graag verder.

Saskia van Esdonk

Traffic Manager

Jeroen Banga

Eigenaar - ReadMe wayfinding agency

Maatschappelijk verantwoord

In deze stap vinden we de balans tussen functioneel en mooi. Mooi lijkt een subjectief begrip, maar dat is slechts deels waar. Mooi is bijvoorbeeld bewegwijzering die het welbevinden van de doelgroep versterkt. Dit proberen wij te realiseren door in onze ontwerpen de gebruiker centraal te zetten.

Mooi is ook een bewegwijzering die de visie achter het ontwerp van het gebouw versterkt en de waarden van de organisatie verbeeldt. Hoe eerder wij in het ontwerpproces mogen meedenken, des te beter kunnen wij onze expertise in de praktijk brengen.

Classic Young Masters

De weg kunnen vinden. Dat gunnen we ook jonge, getalenteerde musici. Daarom steunen wij Classic Young Masters. Dit initiatief coacht jonge musici naar een balans in persoonlijke en muzikale ontwikkeling. 

SPECIALISTEN IN HELDERE EN CREATIEVE

BEWEGWIJZERING
BRANDING
AANKLEDING

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op