Search
Close this search box.

FIRST ROTTERDAM

Maarsen Groep

Locatie: Rotterdam
Jaar: 2017
Status: Afgerond
Type: Vastgoed
Oppervlakte: 110.000

De 120 meter hoge First Tower vormt een iconische highlight in de Rotterdamse skyline en is de entrée vanaf het Centraal Station in Rotterdam naar de binnenstad. Het gehele gebied biedt een doordachte mix van stedelijke functies en omvat in totaal 110.000 m² aan kantoorruimte, horeca, winkelvloeren, een binnenplein en parkeerfaciliteiten.

De hoogwaardige architectuur met internationale allure van de First Rotterdam past bij de ambities van het prestigieuze Rotterdam Central District: de poort naar Europa.
Readme is gevraagd om een bewegwijzeringsstrategie te ontwikkelen die nauw aansluit op het bijzondere ontwerp van de First Rotterdam en een materialisering te kiezen die past bij de architectuur en deze optimaal tot uitdrukking brengt.

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op