Search
Close this search box.

ZORGINSTELLING AAFJE

Aafje

Locatie: Rotterdam
Jaar: 2020
Status: In ontwikkeling
Type: Zorg

Een andere manier van denken

Voor Aafje ontwikkelden wij een bewegwijzering systeem dat uitgerold kan worden over de diverse vestigingen.

Eén van de belangrijkste voorwaarden was dat de bewegwijzering begrepen moet worden door mensen met een bepaalde hersenaandoening. Voor ons een perfecte opdracht:  Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om aan deze eisen gehoor te kunnen geven.

Op basis van Aafje’s huisstijl werkten wij een concept uit voor de diverse vestigingen van de zorginstelling, die daarna vertaald kon worden naar de bewegwijzering en aankleding van diverse ruimten.  Duurzame materialen die zacht zijn en een warme uitstraling hebben, vormden daarbij de basis voor een prettige gebruikerservaring.

Naast de verschillende vestigingen kregen wij ook de opdracht voor de bewegwijzering en aankleding van het nieuwe hoofdkantoor. Ons concept voor Aafje’s hoofdkantoor werd: ‘Fris, kleurrijk en zakelijk’. Wij denken dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan het welbevinden van de medewerker. Zoals altijd stelt ReadMe ook hierbij weer de mens centraal. En deze aanpak leidt tot tevredenheid:

‘Ik ben erg te spreken over de flexibliteit en klantvriendelijk van ReadMe. Ze zijn erg goed bereikbaar en afspraken worden goed nagekomen.
Als ik een cijfer mag geven, dan is het hele project zeker een 8 waard!’

Aldus Liesbeth Bouchrit, projectmedewerker Vastgoed Aafje

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op