Search
Close this search box.

WTC ROTTERDAM

Bouwinvest

Locatie: Rotterdam
Jaar: 2020
Status: Afgerond
Type: Vastgoed
Oppervlakte: 76.000

WTC Rotterdam: een meerjarentransformatie

Bij WTC Rotterdam is ReadMe al een aantal jaren kind aan huis. Het imposante gebouw uit 1928 wordt sinds 2015 in fasen getransformeerd naar de gebruikseisen en duurzaamheidseisen van morgen. ReadMe volgt de verschillende fasen met bewegwijzering op maat.

Belangrijk bij het WTC-project is een strakke, hoogkwalitatieve uitvoering naast een grote mate van verwisselbaarheid van de signage tegen zo laag mogelijke kosten. Want de interne dynamiek is groot. ReadMe bedacht daarvoor een systeem waarin de verwisselbare items zijn uitgevoerd als matzwarte folie op glas. De vaste items zijn opgebouwd uit letters en cijfers in matzwart gespoten kunststof die driedimensionaal zijn uitgevoerd. Recentelijk hebben we in de parkeergarage ook het logo in 3D uitgevoerd dat zowel van voren als van achteren wordt uitgelicht door middel van LED.

Wat mogen we voor u betekenen?

Bent u verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van een gebouw? Wij zorgen dat alle bezoekersstromen in de juiste banen worden geleid. Met fysieke en digitale middelen, intuïtief en verrassend, maar altijd in een vormgeving die past bij uw visie en missie. Wij gaan voor een resultaat waar iedereen blij van wordt. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bewegwijzering in Nederland? Neem dan contact met ons op