Bewegwijzering van bedrijven

Door goed zichtbare externe bewegwijzering kunnen bezoekers en leveranciers uw bedrijf snel en eenvoudig vinden. Bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, gaat echter verder dan ‘het wijzen van de weg’. ReadMe analyseert uw gebouw op mogelijke bezoekersstromen, de routes en de aantallen bezoekers op bepaalde tijdstippen. Op basis van deze analyse ontwikkelt zij een helder en functioneel bewegwijzeringsplan met bijbehorende ontwerpen, de juiste materialen en montage. Bewegwijzering die naadloos aansluit bij de architectuur van het gebouw en de identiteit van uw organisatie.

Naast het verzorgen van de bewegwijzering kan ReadMe ook de look & feel van uw gebouw revitaliseren waardoor het gebouw past bij de uitstraling van uw organisatie. Een goed voorbeeld hiervan is het ‘rebranden’ van het hoofdkantoor van Disney dat volledig omgetoverd werd tot een Disney-droom.

Door een goede combinatie van heldere en goed ontworpen bewegwijzering is de bezoeker van uw organisatie in staat om zowel buiten als binnen het gebouw zelfstandig, efficiënt en veilig de weg te vinden. Resultaat? Een positieve indruk van uw gebouw en bezoekers die niet verdwalen!

Referentieprojecten van bewegwijzering voor bedrijven